Σοκάρει μαρτυρία του Γιάννη Χατζή, κατοίκου του Παλαμά Καρδίτσας, για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην περιοχή.
Ο κ. Χατζής μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ «πάγωσε» όσους τον άκουγαν, καθώς ανέφερε ότι κοντά σε αυτόν βρισκόταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, νεκρή, που επέπλεε στο νερό.
00:07 / 00:46
Μάλιστα σημείωσε ότι ανέφερε το περιστατικό στις αρχές με αυτές να του απαντάνε ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και ύστερα τους νεκρούς.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Εδώ δίπλα μια γιαγιά επιπλέει στο νερό δίπλα στην κουζίνα. Είναι πνιγμένη.
Έχουμε ενημερώσει και μας είπαν ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς. Είναι και άλλοι ηλικιωμένοι εδώ που έμεναν μόνοι τους. Ήταν μωράκια που έπρεπε να σωθούν πρώτα. Η γιαγιά δεν πρόλαβε, πνίγηκε»
«Εδώ δίπλα μια γιαγιά επιπλέει στο νερό, στην κουζίνα.
— Chris Avramidis (@chris_avramidis) September 8, 2023
Είναι πνιγμένη.
Τα ζώα περνάνε εδώ λες και είναι βάρκες τα πτώματα»
«Η οικογένεια μας ειδοποίησε. Είχαν μωράκια 5 μηνών που έπρεπε να σωθούν πρώτα και η γιαγιά πνίγηκε δεν πρόλαβε»
Τώρα ξεκινά η εύρεση των πρώτων νεκρών.
Και… pic.twitter.com/GESDtZeViq